Problemsituationer
Jag har bjudit in nya användare, men de har inte fått någon inbjudan.
Jag har bjudit in nya användare, men de har inte fått någon inbjudan.

Administratör

TinyApp avatar
Skrivet av TinyApp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skicka inbjudan från fostrarens skrivbord igen till både fostrare och föräldrar. Se till att du har rätt e-postadress och att mottagarna kontrollerar alla mappar i deras e-post. Om meddelandet ändå inte kommer fram, vänligen kontakta oss för mer information.