Vanliga frågor
Jag jobbar på daghem eller i skolan. Hur loggar jag in på TinyApp?
Jag jobbar på daghem eller i skolan. Hur loggar jag in på TinyApp?

Fostrare, Administratör

TinyApp avatar
Skrivet av TinyApp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fostrare och administratörer kan logga in på skrivbordet här:
TinyApp fostrarens skrivbord

Vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Safari som din webbläsare.

Du kan alltid komma åt fostrarens skrivbord via vår webbplats.

Ditt användarnamn är din e-postadress och du kan ställa in ditt eget lösenord när du får en inbjudningslänk från oss.

TinyApp-mobilappen är också tillgänglig för dig med samma ID. Du kan ladda ner mobilappen från Google Play Store eller Apple Store.