Vanliga frågor
Jag har glömt mitt användarnamn eller lösenord eller vill ändra dessa.
Jag har glömt mitt användarnamn eller lösenord eller vill ändra dessa.

Fostrare, administratör, förälder

TinyApp avatar
Skrivet av TinyApp
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan beställa ett nytt lösenord via “Glömt ditt lösenord?”. Ange först din e-postadress i fältet och klicka på länken för återställning av lösenord i din e-post.

Ditt användarnamn är den e-postadress som du har fått inbjuden att gå med i TinyApp till. Du kan ändra detta genom att logga in i mobilappen och gå till din egen information.