Problemsituationer
Jag kan inte logga in på mobilappen. Vad ska man göra?

Fostrare, administratör, förälder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Se till att du har den senaste versionen av mobilappen. Du kan kontrollera detta i appbutiken. Kontrollera också att du har ett uppdaterat operativsystem på din enhet.

Se också till att du anger ditt användarnamn och lösenord korrekt. Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt via applikations första sida.

Om du fortfarande inte kan logga in, vänligen kontakta oss på support@tinyapp.biz med din enhetsinformation.