Vanliga frågor
Vem kan se informationen i deras TinyApp-konto?

Fostrare, administratör, förälder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varje användare av ett TinyApp-konto har sitt eget användarnamn och lösenord. Endast med den här informationen kan man se kontoinformationen. Ta hand om ditt användarnamn och lösenord. Ändra det alltid om det behövs via funktionen "Jag har glömt mitt lösenord".
Barnets fostrare ser informationen om alla barn och kommunikationen mellan fostrarna och föräldrarna.
Föräldrar kan bara se och redigera sitt eget barns profilinformation, de kan se meddelanden som skickats av fostraren och de kan skicka meddelanden till fostraren.