Viestien luonnokset mobiilisovelluksessa

Opettaja: Viesti tallentuu automaattisesti luonnokseksi. Voit myös itse tallentaa viestin viimeisteltäväksi myöhemmin.

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Automaattinen tallennus luonnokseksi mobiilisovelluksessa

Opettajana, kun kirjoitat viestiä ja suljet sovelluksen pidemmäksi ajaksi, puhelimeen saapuu puhelu tai siirryt jostakin muusta syystä pois kirjoitustilasta, keskeneräinen viesti tallentuu automaattisesti luonnokseksi jota voit jatkaa myöhemmin.

Viestin tallentaminen luonnokseksi manuaalisesti

Voit itse tallentaa viestin luonnokseksi siirtymällä pois kirjoitusnäkymästä, esimerkiksi painamalla "Takaisin" painiketta.

Luonnoksen poistaminen

Avaa viestiluonnos viestilistalta ja valitse "Peruuta" painike viestin kirjoitusnäkymässä.

Huom! Luonnokset -toiminnallisuus on käytössä ainoastaan mobiilisovelluksessa.