Lasten ja huoltajien tietojen lataaminen palveluun excel-tiedoston avulla
Lasten ja huoltajien tietojen lataaminen palveluun excel-tiedoston avulla

Organisaation käyttöönotto

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Haluatko ladata kerralla lasten ja huoltajien tiedot palveluun?

Tämä onnistuu myös kätevästi täyttämällä tiedot valmiiseen excel-pohjaan yksikkö kerrallaan ja lataat täytetyn tiedoston suoraan TinyApp-palveluun.

Huomaathan, että tätä ennen kyseisessä yksikössä tulee olla ryhmät luotuna. Katso täältä miten se tehdään.

1. Valitse ensin se yksikkö, johon haluat tuoda lasten ja huoltajien tietoja. Valitse kohta "Tietojen tuonti".

2. Seuraa ohjeita avautuvalla sivulla ja lataa lopuksi valmis excel-tiedosto tietokoneeltasi palveluun.

Huomaathan, että pääset valitsemaan haluatko kutsua huoltajat heti vai vasta myöhemmin palveluun.

Jos tiedostossa on virheitä, niin saat tästä eritellyn virheilmoituksen, joka kertoo mahdolliset virheet rivikohtaisesti.

Huomaathan, että jos tuot uuden excel-tiedoston samaan yksikköön, niin se ei poista jo tuotuja tietoja, vaan ainoastaan lisää uusia. Jos haluat poistaa jo tuotuja tietoja, esimerkiksi huoltajien sähköpostiosoitteita, niin pääset poistamaan näitä lapsen profiilin kautta.

3. Jos et kutsunut huoltajia samalla, vaan lisäsit ainoastaan heidän sähköpostiosoitteet, niin pääset lähettämään heille kutsut lapsilistauksen yltä "lähetä kutsut"-kohdasta.

Haluatko sittenkin lisätä lasten ja huoltajien tiedot yksi kerrallaan? Ohjeet siihen löydät täältä vaihe vaiheelta.