2. Kutsu opettajat ryhmiin

Käyttöönotto, Pääkäyttäjä

Päivitetty yli viikko sitten

Opettajat kutsutaan suoraan luomiisi ryhmiin.

Ohjeet ryhmien luomiseen löydät täältä.

Opettaja-rooli TinyApp-palvelussa on suunnattu päiväkodin ryhmässä toimivalle henkilöstölle.

1. Valitse "Opettajat"-valikosta "Lista" ja "Kutsu opettaja".

2. Kirjoita kutsuttavan opettajan sähköpostiosoite, valitse millä kielellä haluat kutsun lähettää ja ryhmä/ryhmät, joihin opettaja kuuluu. Kun tallennat tiedot, niin lähtee opettajalle kutsu sähköpostiin.

3. Toista sama kaikille opettajille. Näet kaikki kutsutut "Opettajat"-välilehdeltä ja ovatko he aktivoineet käyttäjätilinsä.

Lisää seuraavaksi lapset ryhmiin ja huoltajat lasten tietoihin.

Katso ohjeet täältä.