Ongelmatilanteet
En saa push-ilmoituksia uusista viesteistä. Mitä voin tehdä?
En saa push-ilmoituksia uusista viesteistä. Mitä voin tehdä?

Opettaja, Vanhempi

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

• Vanhempana saat automaattisesti kaikki ilmoitukset lastasi koskien.

• Opettajana saat ilmoitukset ainoastaan niistä ryhmistä, joissa olet opettajana.

• Yksikön ja organisaation pääkäyttäjät saavat automaattisesti kaikkien ryhmien notifikaatiot.

• Notifikaatioiden asetuksia voi määritellä mobiilisovelluksen asetuksista.

Jos ilmoitukset (notifikaatiot) uusista viesteistä eivät saavu perille, voit kokeilla näitä toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi.

1) Varmista että olet kirjautuneena sovellukseen, jotta voit saada ilmoituksia viesteistä TinyApp -tapahtumista

2) Varmistathan, että antanut luvan TinyApp-sovelluksen lähettää laitteellesi ilmoituksia puhelimesi tai tabletin asetuksista

3) Tarkista TinyApp-sovelluksessa omista tiedoistasi "käyttäjätili" ja "ilmoitukset"-kohdasta, että olet sallinut ilmoitukset haluamistasi viesteistä

4) Päivitä TinyApp -sovellus viimeisimpään versioon sovelluskauppasi kautta (Google Play tai App Store)

5) Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään

Mikäli näistä huolimatta ilmoitukset eivät tule perille, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse (support@tinyapp.biz) ja kerro mahdollisimman tarkasti tilanteestasi ja käytössäsi olevasta laitteesta, jotta pääsemme selvityksessä nopeasti eteenpäin.