Ongelmatilanteet
Unohdin käyttäjätunnukseni tai salasanani tai haluan vaihtaa näitä.
Unohdin käyttäjätunnukseni tai salasanani tai haluan vaihtaa näitä.

Opettaja, Vanhempi

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tilata uuden salasanan "Unohditko salasanasi?" kohdasta. Kirjoita kenttään ensin sähköpostiosoitteesi ja tilaa salasananvaihtolinkki sähköpostiisi.

Käyttäjätunnuksesi on se sähköpostiosoitteesi, johon olet saanut kutsun liittyä mukaan TinyApp-palveluun. Pystyt vaihtamaan tämän kirjautumalla mobiilisovellukseen ja siellä omista tiedoista.