Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset (UKK)
Työskentelen päiväkodissa tai koulussa. Miten kirjaudun TinyApp-palveluun?
Työskentelen päiväkodissa tai koulussa. Miten kirjaudun TinyApp-palveluun?

Opettajat

TinyApp avatar
Tekijä: TinyApp
Päivitetty yli viikko sitten

Opettajat ja pääkäyttäjät pääsevät kirjautumaan työpöydälle tästä:
TinyApp opettajan työpöytä

Suosittelemme käyttämään Google Chromea tai Safaria selaimena.

Pääset opettajan työpöydälle aina myös nettisivujemme kautta.

Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi pääset itse asettamaan kun saat meiltä kutsulinkin.

TinyApp mobiilisovellus on myös käytössäsi samoilla tunnuksilla. Mobiilisovelluksen saat ladattua Google Play Kaupasta tai Apple Storesta.