Ongelmatilanteet
En pääse kirjautumaan mobiilisovellukseen. Mikä neuvoksi?

Opettaja, Vanhempi

Päivitetty yli viikko sitten

Varmistathan, että käytössäsi on uusin versio mobiilisovelluksesta. Voit tarkistaa tämän sovelluskaupasta. Katsothan myös, että sinulla on päivitetty käyttöjärjestelmä laitteessasi.

Varmista myös, että kirjoitat käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikein. Jos salasana on unohtunut, voit tilata uuden sovelluksen etusivulta.

Mikäli kirjautuminen näiden jälkeenkään ei onnistu, niin olethan meihin yhteydessä support@tinyapp.biz laitteesi tietojen kanssa.